Які гілки рубає подрібнювач гілок?
08 02 2023

Які породи дерев може порубати подрібнювач гілок ARPAL?

Відповідь проста - будь-які.

Але в залежності від породи і вологості дерева змінюється продуктивність і максимальний діаметр з яким може впоратись подрібнювач.

Важливо розуміти, що в характеристиках обладнання вказано максимальний діаметр та максимальну продуктивність. Ці показники вираховуються на ідеальній для подрібнювача сировині.

Вологість та твердість сировини напряму впливають на продуктивність та максимальний діаметр гілки. Чим твердіша і сухіша гілка, тим важче її буде подрібнити подрібнювачу і тим менший об’єм можна буде заготовити за певну одиницю часу.

Але, навпаки, якщо ваша сировина м’яка, свіжо спиляна, очищена від мілких гілок і листя ви можете розраховувати на рубання гілок максимального діаметра і на близьку до максимальної продуктивність.

Для всіх хто планує придбати подрібнювач гілок, ми підготували добірку відео, де протягом 12 хвилин рубаємо гілки різних порід дерев, різної вологості та різних діаметрів.

Наприкінці відео ми порубали сталеву арматуру, щоб перевірити ножі на міцність. Тому обов’язково дивіться відео повністю, щоб дізнатись що з цього вийшло.

Каталог подрібнювачів гілок 

distance
нагору