Подрібнювач гілок в арбористиці
17 10 2019

Зазвичай якщо викликають арбористів, то стоїть завдання ліквідувати дерево швидко та без наслідків. Але якщо прибрати рослину акуратно можуть всі хороші фахівці, то як бути зі швидкістю виконання? В арбористиці не можна поспішати, адже на кону безпека людей і навколишнього середовища. Тому слід звернути увагу на стадію утилізації листя та дрібних гілок. Саме цей етап дуже перспективний з точки зору економії часу і додаткової вигоди. Даний процес начебто не дуже важливий, але якщо не прибрати сміття – робота вважається невиконаною. А прибираючи його – витрачається багато часу. При чому економія цього часу буде приємним бонусом як для вас так і для клієнтів.

Утилізація гілок

Оптимізувати цей процес може подрібнювач гілок. Це обладнання за допомогою якого можна подрібнити гілки або навіть цілі колоди всього за пару секунд!

Подрібнювач гілок в арбористиці Подрібнювач для прибирання гілок

Ось лише декілька головних причин чому подрібнювач гілок є незамінним в арбористиці:

  1. Прибираючи дерева, спочатку як правило обрізають гілки і листя, кидаючи їх хаотично на землю прямо під ноги бригаді. Мало того що це жахливо виглядає в очах клієнта, так ще й катастрофічно не зручно для роботи, адже можна зачепитись за гілку і впасти. Маючи подрібнювач, бригада зможе відразу пропустити гілля через апарат і акуратно його скласти, уникаючи хаосу.

  2. Прибирання дрібних гілок і листя руками людини - невиправдано довгий процес. Так навіщо витрачати час? Закидаємо в подрібнювач, підставляємо мішок і робимо це в рази швидше. Заощаджуємо час та енергію бригади, а також тішимо ваших клієнтів.

  3. Якщо ви не подрібнюєте сміття, а забираєте в такому вигляді як є, то напевно стикалися з проблемою, що гілки займають дуже багато місця, і для того щоб їх утилізувати потрібно робити більше одного заїзду, а це додаткові витрати на бензин, зайве витрачений час. Маючи під рукою подрібнювач всі гілки будуть одного розміру акуратно складені. Тепер на одну машину влізе сміття від десятка дерев.

  4. Замість того щоб спалювати або вивозити дрібні гілочки ви можете запропонувати клієнту подрібнити на деревину або здати на переробку компосту. Клієнт відмовився? Відмінно! Заробіть на цьому самі.

Подрібнювач гілок в роботі: відео обзор, відгуки


Як бачите дуже корисна річ в арбористиці. Тому не втрачайте часу - використовуйте подрібнювач, поки про нього не знають конкуренти. Все обладнання можна подивитися за посиланням там до речі безкоштовна консультація. І пам'ятайте: поки ви думаєте і сумніваєтеся, інші діють і впроваджують!

distance
нагору