Подрібнювач гілок для саду
19 11 2019

Садовий подрібнювач гілок - це спеціальне обладнання за допомогою якого можна значно спростити прибирання гілок і деревних відходів, а також отримати додаткову вигоду у вигляді дров для опалення в твердопаливних котлах, печах або у вигляді тріски, для мульчуючих матеріалів, добрив для рослин.

Садовый измельчитель веток щепа

Які існують подрібнювачі гілок?

Обладнання відрізняється в залежності від того, що ви хочете отримати на виході:

Використовуйте щіпоріз, якщо у вас тоненькі гілочки з листям, на виході ви отримаєте тріску розміром 5-50 см. Її можна використовувати як добрива для рослин і для опалення.

Використовуйте дробарку якщо у вас гілки 6 см і більше в діаметрі. Так ви зможете робити з відходів готові дрова для опалення або на продаж

Веткоруб садовый Щепорез садовый

На що потрібно звертати увагу при виборі подрібнювача гілок?

Основним критерієм вибору дробарки або щіпоріза, є тип приводу. Адже від цього критерію залежить ціна обладнання, обслуговування і можливості. Існує 3 типи приводу подрібнювача гілок:

1. Від двигуна внутрішнього згоряння (бензиновий або дизельний) - це універсальний варіант, якщо у вас немає трактора і підключення до мережі. Такі дробарки відрізняються своєю мобільністю, ви можете подрібнювати гілки як у себе в саду, так і в будь-якому іншому місці.

2. Від вала відбору потужності трактора - цей варіант підійде для тих у кого є трактор. Подрібнювачі гілок з таким типом приводу, як правило, дешевше за рахунок того, що в їх комплектації відсутній двигун або акумулятор.

3. Від електричної мережі - подрібнювачі відрізняються екологічністю і підійдуть для тих у кого є можливість підключення до мережі 380, а також немає необхідності переміщати апарат на дальню дистанцію.

Де вибрати якісний подрібнювач гілок з гарантією?

Компанія ARPAL виробляє дробарки і щіпорізи, як для домашніх і садових потреб, так і для професійного використання з гарантією на 3 роки і надає післягарантійне обслуговування. 

Відео огляд в роботі садового подрібнювача гілок

 

Вибрати собі подрібнювачі гілок ви можете за посиланням

distance
нагору