Подрібнювачі гілок Arpal на виставці АГРО ПОДІЛЛЯ-2019 у Хмельницькому
06 09 2019

По запрошенню Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, компанія Arpal взяла участь у спільній експозиції на виставці - АГРО ПОДІЛЛЯ-2019, яка відбулася 7 вересня у Хмельницькому. На виставці ми мали змогу розповісти про обладнання нашого виробництва та про досвід експлуатації подрібнювачів у лісових господарствах області. Також, це була чудова можливість поспілкуватися з замовниками, які вже користуються подрібнювачами гілок Arpal, і хто тільки думає та визначається з моделями.

Нагадаємо, що у цьому місяці ми візьмемо участь одразу у двох виствках. З 24 по 27 вересня у м.Києві на виставці LISDEREVMASH-2019 та у Кропивницькому з 25 по 28 вересня на виставці Agroexpo 2019, запрошуємо відвідати наші стенди!

Під час проведення виставки, ми записали коротке інтерв'ю з Веремієм Олександром - головним лісничим державного підприємства "Славутське лісове господарство". Підприємство користується подрібнювачем гілок АМ-120БД-К протягом двох років, для зачистки порубочних рештків на лісосіках. Олександр розповів про свій досвід роботи з подрібнювачем, умови експлуатації обладнання, к-ть людей залучених до роботи та про процес замовлення. Рекомендуємо до перегляду!

Кілька фото з виставки АГРО ПОДІЛЛЯ-2019:

Подрібнювач гілок на виставці

Подрібнювач гілок та щіпоріз на виставці

Подрібнювач гілок та щіпоріз Арпал на виставці

Технічні характеристики та детальний опис подрібнювача гілок Arpal АМ120БД-К PRO дивіться на нашому сайті - https://arpal.ua/ua/am-120bd-k-pro/p199

 

distance
нагору