Дробарка для гілок в лісовому господарстві
08 12 2019

Останнім часом, з розвитком лісового господарства і науково технічного прогресу, дедалі частіше можна зустріти використання професійного обладнання для утилізації, зачистки і переробки деревних відходів.

Одним з найбільш ефективних і доступних інструментів в повсякденному використанні є дробарки для гілок.

Навіщо потрібні дробарки для гілок?

Дробарка для гілок має більше переваг ніж здається на перший погляд. За допомогою цього обладнання, ви зможете легко і головне законно прибирати лісові посадки утилізуючи гілки, які валяються під ногами. Дали, ви зможете використовувати їх як паливо.

Подрібнювачі гілок бувають:

садовая дробилка веток

Побутова, садова дробарка для гілок - таке обладнання підійде для прибирання дрібних гілочок діаметром до 60-80 мм. Подрібнювачі даної категорії бувають 3 типів приводу:

  • бензиновий,
  • електричний,
  • від ВВП трактора

Дробилка веток дизельная

Напівпрофесійна дробарка для гілок - це машина середньої потужності, здатна переробити колоди товщиною до 80-120 мм. Бувають всіх типів приводу як і побутові подрібнювачі.

Профессиональная дробилка веток

Професійна дробарка для гілок - потужне обладнання, за допомогою якого можна рубати дрова товщиною до 160 мм. Для зручності використання, деякі моделі оснащені спеціальним транспортером, який подає дрова в причіп. Його довжина до 3.5 метрів і може регулюватися. Бувають тільки бензинові та тракторні. Такі моделі відрізняються своєю продуктивністю - 12 кубічних метрів готових дров за годину роботи.

Дробарка для гілок відео огляд, відгуки


Купити дробарки для різних сфер застосування ви можете на нашому сайті

distance
нагору