Подрібнювач гілок АМ-120БД-К працює у міському парку Мелітополя
18 06 2018

Міський парк культури та відпочинку ім. Горького поповнився новою технікою. В червні для парку був придбаний подрібнювач гілок АМ-120БД-К виробника АРПАЛ Україна. Він, на думку керівництва установи, в найкоротші терміни дозволить позбутися від сухих гілок, які наразі накопичуються на території місця відпочинку жителів Мелітополя.

У 2017 році керівництво парку культури та відпочинку ім. Горького прийняло рішення позбутися від порослі, яка довгі роки псувала вид зелених зон. Роботи по її знищенню почалися весною, і до відкриття парку були завершені. Далі постала ще одна проблема - куди подіти зрізані гілки.

- Для того щоб позбутися цих гілок, потрібно заплатити не малу суму, щоб їх вивезти: найняти машину, заправити її, завантажити та вивезти на полігон. Це економічно невигідно. Придбавши подрібнювач, ми зможемо позбутися на протязі місяця від гіолк, які вже лежать, а в подальшому дозволити не збирати та не складувати їх. Вважаю це придбання достатньо хорошим, воно допоможе не тільки парку, але і місту, відмітив директор парку  Олег Обрізанов.

Подрібнювач гілок вітчизняного виробництва. Він зібраний у Вінниці. Придбали його за кошти міського бюджету, вартість техніки - 104 тисячі гривень. За декілька днів роботи було подрібнено немало сухих гілок. Подрібнену фракцію робітники парку поки складують на території. У подальшому її можна використовувати для опалення приміщень.

 

 

 За посиланням можна подивитись та купити подрібнювачі гілок та щіпорізи нашого виробництва.

distance
нагору