Подрібнювачі гілок ARPAL
17 09 2020

 

Про компанію

ARPAL є виробником подрібнювачів деревини, щепорізів, дробарок, мульчерів, пилососів для листя та щіток для знищення бур’янів. Завдяки поєднанню висококваліфікованих фахівців та чудового сервісу ми змогли завоювати довіру тисяч клієнтів по всьому світу. Наше високоякісне обладнання для подрібнення деревини має всі необхідні сертифікати якості та відповідності, включаючи сертифікат CE. Завдяки постійним інноваціям ми постійно рухаємось вперед. Обладнання ARPAL успішно експортується до Європи, Азії та Австралії.

Чому обирають нас?

  • Усе обладнання розроблене нашими інженерами та має патенти на будівництво та промисловий дизайн.
  • Власне виробництво з усім необхідним обладнанням дозволяє нам контролювати весь процес виробництва та якість продукції на всіх етапах.
  • Багаторівнева система контролю виключає можливість доставки дефектного обладнання клієнту та забезпечує регулярні, своєчасні поставки.
  • Ми постійно вдосконалюємо наші подрібнювачі деревини, щепорізи, мульчери та дробарки. Практичний досвід та відгуки наших клієнтів допомагають зрозуміти, які деталі подрібнювачів деревини можна доробити або модернізувати.
  • Наше деревообробне обладнання допомагає бути екологічно чистими. Подрібнювачі компосту дають можливість переробляти гілки після обрізки саду, лози, кори, листя, хвої, трави та інших подібних органічних відходів у готове паливо. Нарізані гілки є ідеальним паливом для піролізних та твердопаливних котлів, камінів, печей та інших опалювальних приладів, а також для виробництва деревного вугілля.

Двигун

Ми виробляємо найкращі подрібнювачі деревинищепорізи та дробарки, тому що кожен із наших клієнтів може знайти необхідний інструмент на свій вибір. На нашому веб-сайті https://arpal.ua/uk/products ви можете знайти обладнання з ВОМ, ДВЗ або електроприводом. Залежно від обраного вами приводу, ви можете знайти відповідну техніку для будь-яких цілей. Наприклад, наш найпотужніший промисловий подрібнювач деревини АМ-120BD-К PRO оснащений бензиновим двигуном потужністю 16 кінських сил, що дозволяє цій дробарці виробляти до 6 м3 готових дров на годину. Це найкращий вибір для комерційного використання. Наш найменший подрібнювач деревини АМ-60BD із потужністю в 7 к.с. та бензиновим двигуном є ідеальним помічником для некомерційних цілей. Цей невеликий трудівник здатний виробляти 2 м3 дров за годину. Продуктивність безпосередньо залежить від якості підготовки сировини та кількості персоналу, залученого до робочого процесу.

Ножі та ріжучі модулі

Ріжучий модуль є невід’ємною частиною, основним робочим елементом подрібнювача деревини. Леза наших подрібнювачів, щепорізів та дробарок мають подвійний кут заточення, що значно покращує ріжучу кромку та термін служби ріжучого елемента. Ріжучі модулі можуть працювати практично з будь-якого приводу, це можуть бути електричні або бензинові двигуни, а також ВОМ трактора. Залежно від приводу, при замовленні ви можете вибрати конструкцію приводного валу під шпонку або шліцу. На ріжучому модулі подрібнювача деревини встановлено 6 лез, тоді як щепорізи оснащені 4 або 2 лезами залежно від моделі. Лопасті виготовлені із сталі AISI 5140, мають подвійний кут заточування та обов'язково проходять процес термообробки на сучасній високочастотній індукційній установці нагрівальної машини. Леза ріжучого модуля вставляються в фрезеровану щілину робочого валу. Ця технологія дозволяє значно зменшити навантаження на фіксуючі болти ножів.

Наші ріжучі модулі для подрібнювачів деревини, щепорізів та дробарок повністю виготовляються на нашому підприємстві. Ми контролюємо якість усіх етапів нашого виробництва, всі посадкові поверхні проходять обов'язкове шліфування. Також проводиться контроль якості зварних з'єднань. Перед фарбуванням всі конструкції зачищають. Ріжучий вузол покритий порошковою фарбою, що значно продовжує термін експлуатації конструкцій. Купуючи у нас ріжучий модуль, ви отримуєте надійного помічника на шляху до вашої енергетичної незалежності!

Здатність до регулювання

Подрібнювачі компанії ARPAL здатні забезпечити наших клієнтів особливими бонусами. Наприклад, подрібнювачі деревини AM-120 мають можливість упаковувати щепу відразу в два мішки, а MK-170TP має розширення жолоба для збільшення висоти подачі подрібненої сировини.

 

Гарантія

При конструюванні та виробництві наших подрібнювачів деревини ми вибираємо лише високоякісне обладнання та найкращих спеціалістів своєї галузі. Значна частина технологічних операцій на підприємстві автоматизована, що дозволяє нам гарантувати стабільно високу якість деталей шліфувальних верстатів. Збирання деревообробного обладнання відбувається під суворим контролем та увагою до всіх деталей. Ми впевнені у своєму виробництві, тому даємо гарантію на 3 роки на всю техніку ARPAL для подрібнення дерев та прибирання саду. А також ми надаємо післягарантійне обслуговування для комфорту кожного нашого замовника.

 

Ми можемо продовжувати хвалитися усіма позитивними рисами нашої високопродуктивної техніки. Однак, було б набагато краще, якби ви спробували все самі! Наші консультанти завжди готові відповісти на всі ваші запитання. Зв’яжіться з нами.

distance
нагору