Подрібнювачі гілок - техніка для побутового та професійного застосування
08 06 2020

Професійні подрібнювачі гілок зменшують обсяг садового сміття шляхом його укладання в компост. Також вони видаляють наслідки буревію, кришать стебла кукурудзи (топінамбура, борщівника, шипшини, люпину та іншої садової рослинності), готують сировину для твердопаливних і піролізних котлів, обрізають сучки обрізаних фруктових дерев.

Пристрої прискорюють процес переробки бур’яну і утилізації деревних відходів. Вони можуть подрібнити рейки, ламелі, дошки. Бувають садовими, промисловими, побутовими, дачними. Результат роботи апарату - утворення невеликих брусків, дрібної стружки і трісок. Ця сировина може використовуватися в якості екологічно чистого добрива або ефективного матеріалу для опалення.

 

Переваги використання техніки

 

Високопродуктивна дробарка для гілок дозволяє комунальним службам задіяти менше вантажних машин для вивозу спиляних гілок за місто. Вона зменшує кількість садового сміття в кілька разів і утворює компактну купу гілок, яку зручно транспортувати по всій території ділянки. Інші переваги техніки:

  • спрощує опалення будинку (готує для грубки бруски необхідної довжини);
  • скорочує час і трудовитрати на обробку гілок;
  • допомагає підтримувати чистоту на ділянці;
  • може прорубати деревини різної товщини (максимальний поріг вказано в характеристиках кожної моделі);
  • вона захищена від перевантаження надійної фрикційною муфтою;
  • повністю виробляється на підприємстві компанії Arpal.

Бензиновий або електричний гілкоподрібнювач важить мало, має компактні розміри, легко експлуатується, при роботі сильно не шумить, може використовуватися роками, не споживає багато масла (бензинові моделі), володіє підвищеною потужністю.

 

На що звернути увагу при виборі техніки?

 

Подрібнювачі гілок підбираються виходячи з функціональних завдань, які ви перед собою ставите. Якщо планується постійна і безперервна обробка сучків, то варто купувати професійні моделі AM-160БД-К PRO, АМ-160ТР-К, АМ-140ТР-К PRO, АМ-160БД-К та ін. Вони здатні прорубати гілки діаметром 16 см. За одну годину роботи обробляють до 12 кубів гілок. Їх ножі обертаються зі швидкістю 220 оборотів в хвилину.

Для побутового використання підійдуть більш прості моделі АМ-60БД, АМ-60Е, АМ-80ТР, АМ-80БД і ін. Швидкість обертання їх ножів вище (до 360 оборотів в хвилину), але обсяги обробки гілок набагато менше (до 2 кубів на годину ). Працюють на малопотужних двигунах (7 к.с.), при цьому споживають набагато менше бензину марки А-92. Це ідеальні варіанти для будинку, дачі, невеликої садової ділянки.

 

distance
нагору