Дробарка гілок для житлово-комунальних служб
17 10 2019

Прибираючи територію на вулиці практично завжди можна наткнуться на рослинні відходи - гілки дерев, чагарників, трава, листя. Це сміття досить габаритне, і щоб його утилізувати, для початку потрібно подрібнити. З цим завданням без особливих зусиль впорається дробарка гілок. Даний апарат зможе подрібнити сміттєві відходи всього за пару секунд. Вам залишається лише вибрати що ви хочете отримати на виході: тріску або деревину.

Тріска із щіпоріза Гілки порібненні дробаркою

Які бувають дробарки гілок

Вибираючи дробарку важливо розуміти яке сміття потрібно утилізувати і що вам потрібно отримати на виході. Залежно від цього дробарки діляться на 2 типа:

  1. Для отримання колоди використовують звичайний подрібнювач гілок - він дробить великий сучок на дрібні поліна, довжиною 6-24 см і діаметром від 6 до 12 см в залежності від моделі дробарки гілок. Порубані сучки є ідеальним паливом для піролізних і твердопаливних котлів, камінів, печей та інших опалювальних приладів, а також для виробництва деревного вугілля.

    Подрібнювач гілок

  2. Для отримання технологічної тріски використовують щіпоріз - він переробляє відходи в тріску розміром 5-50мм. Вона може бути використана для опалення в твердопаливних і піролізних котлах, камінах, печах і інших опалювальних приладах. Також, тріску можна використовувати як мульчуючий матеріал для рослин, або виробництва добрив.


    Щіпоріз

Який тип живлення обрати

  1. Дробарка гілок на бензині або дизелі. Буває стаціонарна або пересувна вручну. Призначена для власників великих ділянок і працівників парково-садових підприємств і комунальних служб

  2. Дробарка гілок на електричному живленні від мережі. Як правило стаціонарна (колеса зроблені для переміщення на коротких відстанях), залежна від джерел живлення і призначена для робіт на невеликих садових територіях.

  3. Дробарка гілок від ВВП трактора. Універсальний варіант для прибирання будь-яких територій. Часто такі дробарки йдуть в комплектації зі спеціальним транспортером дозволяє завантажувати перероблені гілки прямо на причіп.

    Измельчитель веток, дробарка гілок бензинова Измельчитель веток, дробарка гілок від трактора Измельчитель веток, дробарка гілок електрична

Дробарка гілок – незамінна річ для житлово-комунальних служб, тому що ви економите час та енергію і можете додатково заробити на утилізації відходів, адже тепер на виході отримуєте готовий продукт - колоди або технологічну тріску.

Наші клієнти вже багато років використовують подрібнювачі гілок та щіпорізи для різних сфер застосування. Ми склали невеличку вибірку відео відгуків про роботу з дробаркою:

 

Всі види дробарок описаних в статті ви можете переглянути за посиланням.

distance
нагору