Подрібнювачі гілок АРПАЛ сприяють отриманню сертифіката FSC
01 11 2018

Основними задачами лісових господарств є контроль, облік та відновлення лісових ресурсів, які знаходяться у їх упорядкуванні. А показовою відзнакою в професійній діяльності лісового господарства є сертифікати FSC, який видається не урядовою, не комерційною організацією “Лісова опікунська рада”. Основною метою їхньої діяльності є покращення лісокористування в усьому світі. Зростаючий попит на FSC сертифіковану продукцію свідчить, що все більше підприємств і споживачів віддають перевагу продукції з прозорим ефективним управлінням. Споживачі в свою чергу можуть бути впевнені в безпечності та походженні сировини.

Одним з пукнтів, який сприяє отриманню сертифіката є доведення раціонального використання природних ресурсів, утилізація та переробка відходів лісового господарства. Для досягнення таких цілей компанія АРПАЛ пропонує цілу лінійку обладнання для переробки та утилізації лісосічних відходів та опалого гілля.

Подрібнювачі гілок:

Подрібнювач гілок Арпал

Призначені для переробки гілля та відходів деревообробки на паливо для піролізних, твердопаливних котлів, камінів та печей. На виході з подрібнювача отримуємо заготовки розміром 120-240 мм.

Зразок готової продукції:

Подрібненні гілки

Щепорізи:

Щепоріз Арпал

Призначені для переробки гілля, лісосічних відходів та відходів деревообробки на щепу розміром 5...50 мм. Щепа може використовуватися як мульча. Перероблені лісосічні відходи рівномірно розподіляють по ділянці лісозаготівлі. Також щепа використовується як паливо, для подальшої переробки на паливні брикети. Щепа підходить для використання в будівництві для виготовлення арболіту.

Приклад готової продукції:

Щепа

 

distance
нагору