Подрібнювач гілок АМ-120БД-К в військовій частині
25 06 2018

Сьогодні ми відвідали військову частину А 1119 у вінницькій області для проведення інструктажу особового складу щодо правил використання подрібнювача гілок АМ-120БД-К. На території частини накопилась значна кількість гілок які необхідно переробити на паливо для опалення наметового містечка та бліндажів. Подрібнювач гілок був розміщений на одновісний причеп УАЗ-8109 на якому він буде перевозитись за бортовими вантажівками. За допомогою транспортера порубані дрова відразу будуть навантажуватись в кузов вантажівки.
Для опалення наметів типу УСБ-56, УСТ-56, ПМК використовують переносні чавунні печі-буржуйки ПОВ-57 для яких потрібно тверде паливо невеликої довжини оскільки діаметр пічки всього 320мм відповідно дрова мають бути довжиною від90 до270мм. Тому наш подрібнювач дуже актуальний, так як довжина шматка деревини на виході з подрібнювача 90-180мм. За літній період планується заготовити паливо для обігріву наметів. Така пічка здатна обігріти приміщення до 40м.кв при споживанні 1кг/год дров.
Нам цікаво відкривати нові сфери застосування нашого обладнання, тому ми будемо слідкувати за практикою використання подрібнювача гілок для військових потеб. Окрема подяка керівництву в/ч А1119 за наданий дозвіл фотографувати процес навчання.

distance
нагору